Inspiratie

Lockdown, hoe ga jij ermee om?

By december 16, 2020 No Comments

Relativeren zeg ik dan maar tegen iedereen, er zijn ergere dingen. Feit is wel dat ik een aantal dagen opgesloten zit, boven in een slaapkamer. Gelukkig ben ik altijd wijs met m’n Macbook, heb ik een playstation (vroeger nooit gehad), goede boeken en roomservice van de kinderen.

Toch sliep ik er slecht van de eerste nacht, hopende dat de klachten niet erger gaan worden. Enigszins in afwachting van wanneer ik weer naar de “normale quarantaine” mag, dat is gewoon iets om naar uit te kijken!

Vandaag toch even een plan gemaakt hoe ik hier de dagen door ga brengen, want ik heb genoeg te doen:

  • mailtjes beantwoorden
  • presentatie maken voor Peize in Beweging
  • opdracht voor een verzuimmanagement bedrijf
  • online workshop voorbereiden

De tijd kom ik zeker door, maar ik merkte de laatste tijd dat de focus soms lastig te vinden was. Logisch ook in je eerste tijd als zelfstandig ondernemer, met veel opdrachten het afgelopen half jaar waar ik heel blij mee ben.

Op tijd eruit – tijd voor wat lichamelijke oefeningen – mailtjes beantwoorden – stukje lezen – ontspanning op de playstation – vrienden bellen – appjes beantwoorden – tijd voor wat lichamelijke oefeningen – lezen – schrijven voor de website.

Man, de tijd vloog voorbij vandaag! Het gekke is, ik denk dat ik nog meer heb gedaan dan de dagen ervoor. Je hebt totaal geen afleiding, dus ik heb besloten het maar als volgt te zien: ik heb 10 zogenaamde “hei dagen”. De playstation zie ik dan maar als een teamuitje van het werk:-).

Positief denken mensen! Maak er toch een mooie tijd van. En echt niet alles is rozengeur en maneschijn, de muren zullen op je af komen maar er komt een betere tijd. Zoals een kameraad tegen mij zei: denk aan de zomer, dan ziet het er waarschijnlijk heel anders uit.

Vandaar ook de foto keuze. Mijn kids, mijn alles. En uiteraard mijn lieve vrouw, die staat er toch even alleen voor de komende dagen.

Fijne weken alvast, blijf dicht bij elkaar. En mocht je zin hebben een keer te kletsen, zonder ergens aan vast te zitten, neem gerust contact op!

WhatsApp mij
Hoi! Kan ik je verder helpen?