Nieuws

Wat heeft het jaar jou gebracht?

By juli 27, 2021 No Comments

Een vraag waar ik graag over na mag denken, die ik ook regelmatig stel aan anderen. Dus bij deze…

Vorig jaar, zomervakantie ’20, besloot ik om al mijn opdrachten die ik ontworpen had voor mijn coaching te bundelen. Dit heeft geresulteerd in het mooie boek; “coach jezelf vooruit”. Wat een tof proces was het alleen al om dit te ontwerpen, dank aan de mensen om mij heen die mij hierin hebben ondersteund.

Dank jullie voor de aanschaf van het boek, een groot deel van de personen die dit leest heeft hem namelijk in bezit. Heb je hem nog niet? Je kunt hem nog bestellen, klik hier.

Het is een droom die uitkomt, dat durf ik gerust toe te geven. Het voelt heel dankbaar om een product te hebben waar mensen blij mee zijn, dit durf ik te zeggen n.a.v. de vele positieve berichten die ik heb mogen ontvangen na het versturen van het boek. Wat je in het begin met het boek heel goed kunt doen is, reflecteren.

De zomer is altijd een bijzondere periode waarin je dit prima zou kunnen toepassen, even stilstaan, uit van het werk, minder op social media, minder telefoongebruik. Hopelijk ook reflecterend op afgelopen werk jaar, althans ik doe dat altijd wel. Wat heeft het me gebracht? Wanneer ging het lekker? Wat ging er moeizaam? Met wie kon ik goed samenwerken? Met wie minder?

Maar ook stiekem, omdat je ruimte krijgt, vooruit kijken naar komend jaar. Waar liggen nieuwe kansen? Wat worden mijn nieuwe doelen? Met wie wil ik graag een project doen? Met wie moet ik eens in gesprek?

Denk jij hierover na? Ik ga het de komende weken wel doen, hopelijk vanuit Italië. Één ding weet ik zeker, ik heb zin om komend jaar weer nieuwe mensen te ontmoeten die ook graag een volgende stap willen maken, individueel of in teams.

Lijkt het je leuk om een keer een kopje koffie te doen, app gerust: 06-14891099. Ook zou ik het leuk vinden als we kunnen connecten op diverse social media’s, de diverse accounts staan op mijn website; www.in-bloom.nu

Dank voor het lezen en hopelijk tot snel!

WhatsApp mij
Hoi! Kan ik je verder helpen?