Inspiratie

Welke keuzes maak jij?

By augustus 3, 2020 No Comments

Nog vakantie? Of alweer aan het werk? Hopelijk heb je zin om weer aan de slag te gaan en heb je de juiste energie om je werkzaamheden goed uit te voeren.

Persoonlijk heb ik besloten om per 1 september volledig voor mezelf aan de slag te gaan. De afgelopen drie jaren ben ik druk bezig geweest om In-Bloom op te zetten en genoeg opdrachten binnen te halen. En dit is gelukt!

Naast mijn werkzaamheden op het Alfa-College Sport en Bewegen was ik altijd al actief in de sport. Als voetballer en als trainer, echter heb ik nooit echt het gevoel gehad dat ik na mijn actieve carrière aan de slag zou gaan als trainer. Hierin heb ik geprobeerd altijd mijn gevoel te volgen, ik zou je willen adviseren dat ook te doen! In plaats van training geven ging ik workshops geven bij verenigingen, dit is de basis geweest voor mijn eigen bedrijf. Met coaching als het sleutelwoord.

Wetende dat er vele coaches in Nederland zijn moet ik mij zien te onderscheiden, mijn focusgebieden zijn: bedrijfsleven, onderwijs en sport. Binnen het bedrijfsleven coach ik op dit moment al een aantal mensen op individuele basis, loopbaanvragen – persoonlijke ontwikkeling – rouwzorg zijn o.a. onderwerpen waar ik op dit moment op coach. Voor de gemeente Noordenveld werk ik al 2,5 jaar voor Peize in Beweging, hierin stuur ik een studententeam aan wat bestaat uit MBO & HBO studenten, prachtig om zo met het onderwijs verbonden te blijven. Binnen de sport geef ik workshops bij verenigingen en begeleidt ik een aantal trainers, deze trainers willen graag verder met hun persoonlijke ontwikkeling en hierin kan ik ze coachen.

Tijdens mijn opleiding die ik gevolgd heb bij ICM kreeg ik een boek over persoonlijk leiderschap, dit is voor mij een inspiratie geweest om te gebruiken in de persoonlijke coaching en ook binnen mijn eigen ontwikkeling.

Ik wil je de 10 tips hieronder prijsgeven:

 1. Ontwikkel je innerlijke kracht
 2. Sta open voor verandering
 3. Vertrouw op jezelf
 4. Maak bewust keuzes
 5. De kracht van gedachten
 6. Focus op wat belangrijk is
 7. Schenk de ander je volledige aandacht
 8. Neem je verantwoordelijkheid
 9. Geef jezelf tijd voor stilte en reflectie
 10. Vergeet nooit te lachen

Uiteraard kent het boek een duidelijke uitleg over deze 10 tips, echter die ga ik hier uiteraard niet helemaal beschrijven.

Als laatste wil ik je meenemen in mijn doelen voor de komende tijd, in mijn training “doelen stellen” vertel ik hoe belangrijk ik dit vind daarom wil ik de volgende doelen met je delen:

 1. Mijn coachees binnen het bedrijfsleven uitbreiden, dit door veel te netwerken en bij bedrijven op bezoek te gaan
 2. Het project Peize in Beweging als model gebruiken voor meerdere gemeentes
 3. De coaching binnen de sport uitbreiden, naast de workshops bij verenigingen meer trainers & spelers individueel coachen.

Benieuwd of ik wat voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.

WhatsApp mij
Hoi! Kan ik je verder helpen?