Skip to main content

1 op 1 coaching

Haal meer uit jouw privéleven!

Vrijwel iedereen worstelt wel eens met zijn of haar privéleven. Van kleine tot grote vraagstukken. Relationeel, financieel, sportief, sociaal, de werk-privé balans. Soms stel je doelen, maar lukt het niet om ze te behalen. Herkenbaar? Ik kan jou helpen. Niet alleen om ergens naar te streven, maar vooral om doelen te verwezenlijken en om diepgaande persoonlijke inzichten te geven. Die inzichten geven houvast. Een leven lang.

Door met je ontwikkeling

Hulp vragen of zoeken kan lastig zijn, maar mijn ervaring leert dat het helpt om doelen te stellen, om te prioriteren en een stip aan de horizon te hebben. Samen gaan we daaraan werken. Samen gaan we iets bereiken. Gegarandeerd! Je bent bij mij aan het juiste adres als je:

 • jouw talenten, capaciteiten en vaardigheden wilt ontdekken én ontwikkelen
 • inzicht wil krijgen in jouw functioneren, zowel qua sterktes als valkuilen
 • resultaten wil zien in plaats van erover mijmeren
 • behoefte hebt aan iemand die jou spiegelt en reflecteert
 • wil groeien in zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, weerstand en durf
 • meer positieve en gelukkige emoties wil ervaren
 • op zoek bent naar een betere werk-privé balans
 • gefocust wilt blijven op wat voor jou belangrijk is

Kun je één of meerdere punten hierboven afvinken? Dan kom ik graag met jou in contact. Lees hieronder meer over mijn manier van werken.

Hoe ga ik te werk?

Als bevlogen en ervaren life coach lever ik maatwerk. Want iedereen is anders en dat besef ik mij terdege. De volgende vragen staan altijd centraal:

Het lijken simpele vragen, maar de uitkomsten blijven verrassen en kunt zelfs confronterend zijn. Hoe dan ook, we stellen samen het ideale begeleidingstraject samen zodat het aansluit bij jouw wensen en mijn adviezen en mogelijkheden. Je talenten en ambities staan centraal, waarbij we tevens werken aan je valkuilen en verbeterpunten.

De coachsessies kunnen bij mij op kantoor plaatsvinden, maar net zo goed online of tijdens een wandeling in een rustige, bosrijke omgeving. Wat jij wil!

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik, wat zijn mijn talenten?
 • Wat zoek ik, wat wil ik?

Wil je het beste uit jezelf halen? Neem dan contact met mij op!

WhatsApp mij
Hoi! Kan ik je verder helpen?