Skip to main content

Coach jezelf vooruit!

Intrinsiek gemotiveerd richting jouw volgende stap

Jezelf coachen op het gebied van werk, studie, sport, relaties of financiën. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar niets is minder waar. In mijn boek neem ik jou stapsgewijs en op een laagdrempelige manier mee in het stellen van duidelijke, haalbare doelen.

Bestel mijn coachboek, nu!

Wat kun je verwachten?

Coach Jezelf Vooruit is de titel van mijn eerste boek, geschreven vanuit mijn eigen oogpunt en ervaring. Aan de hand van verschillende schrijfopdrachten maak je als lezer een reis. Je krijgt inzicht op vragen als: 

  • Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
  • Waar sta ik voor, hoe houd ik mijn kompas in de goede richting en wat heb ik daarbij nodig?
  • Hoe beoordeel ik deze dag en welk cijfer geef ik mijn energie, gedrag en productiviteit? 
  • Wat is mijn doel voor vandaag, deze maand en/of dit kwartaal?

Er is voldoende ruimte om te schrijven, aangezien het boek jou continu uitdaagt om gedachten op papier te zetten. Do’s & don’ts, notitieruimtes, dagplanning: je laat de pen het werk doen. 

Doelen stellen

Het stellen van een doel is een stuk bewustwording van wat er mogelijk is in het leven. Jouw leven! Met vandaag als startpunt en diverse doelen om naar te streven. Je gaat erachter komen dat je tot veel in staat bent. Middels positief ingestelde opdrachten gaat Coach Jezelf Vooruit daarbij helpen en dankzij de begeleidende video’s hoef je het niet alleen te doen. Ik daag jou uit om jezelf te coachen.

Het boek 'coach jezelf vooruit' inspireerde om de dagelijkse bezigheden onder de loep te nemen. Hoe ben ik met alles bezig en wat wil ik bereiken. Kritisch kijken naar hoe je in het leven staat.

Inspirerend!G. Mulder

Dit boek heeft mij geholpen om daadwerkelijk stappen vooruit te zetten.
Aanrader!

Stilstaan, reflecteren en daardoor je doelen behalen!E. R.

Dit boek dwingt je na te denken over je prioriteiten. Wat is belangrijk voor me en welke wensen heb ik. Door dit op papier te zetten werd ik meer bewust van hetgeen ik wil en maak ik in het dagelijks leven makkelijker keuzes.

Bewust en vooruit!Ribbens

Geweldig boek! Ik heb er nieuwe inzichten van gekregen en het heeft mij in beweging gebracht.
De titel zegt het al coach jezelf vooruit!!

Enorme toevoeging!L. Stoepman

Ik zou het boek aanraden aan een ieder die aan de slag wilt met zijn/haar leerdoelen. Het boek staat vol met inspirerende quotes. Laat je elke dag terug kijken op het behalen van je doelen en er zit een handige dagplanner/to do list die makkelijk te gebruiken is.

Goed boek voor het behalen van jou persoonlijke leerdoelen!K. Wigboldij

Reflecteren is nodig voor helderheid en bewustwording. Dit boek geeft je daar alle handvaten toe. Aanrader!

Top boek!J.L. Collet

Door het boek ' coach jezelf vooruit ' wordt de lezer getriggered om kritisch te kijken naar hoe hij op een dag bezig is. Je denkt meer na over wat je wil bereiken en stelt hierin doelen.

Prikkelend!M. Sapia

Een kijkje in het boek

Positief ingestelde opdrachten
Ondersteuning met online video
Vol met inspiratie
Duidelijke uitvoering van de opdrachten

Bestel nu voor maar €19,95!

Bestel het boek ‘Coach jezelf vooruit’ via onderstaand formulier. Zodra ik jouw bestelling heb ontvangen, ontvang je een automatische reactie met instructies over het verdere verloop. Je kunt ook meerdere boeken bestellen, selecteer het aantal in het formulier. Bedankt alvast! En zet ‘m op!

    WhatsApp mij
    Hoi! Kan ik je verder helpen?