Maak dingen concreet en 'Coach jezelf vooruit'

Intrinsiek gemotiveerd richting jouw volgende stap

Leef je lekker je leven? Heb je alle op de rit? Je streeft ongetwijfeld naar bepaalde doelen. Af en toe bewust, af en toe onbewust. Hoe vaak denk je aan dingen die op je bucketlist staan? Het je er al wat af kunnen vinken? Vaak schuiven we doelen op de lange baan. Het ontbreekt ons aan tijd en soms lijken doelen nog niet haalbaar. Maar is dit ook daadwerkelijk zo?

Ik daag je uit! Je gaat jezelf coachen. Dit klinkt wellicht moeilijk en spannend, maar dat is het niet. Je gaat jezelf coachen met behulp van opdrachten en verschillende theorieën. Je doet het op jouw manier en in je eigen tijd.

Met mijn coachboek ga jij zelf aan de slag met jouw doelen, met dat wat je helemaal blij maakt en energie geeft. Om meer passie en voldoening te ervaren in het leven.

Bestel mijn coachboek nu! Let's go!

Wat kun je verwachten?

Doelen stellen is bewust worden van wat er mogelijk is in het leven. Hiermee zul je erachter komen dat jij tot heel veel in staat bent. Veel meer dan je ooit had gedacht.

Om een beter beeld van jezelf te krijgen, ga je antwoord geven op vragen als:

  • Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
  • Waar sta ik voor? En hoe houd ik mijn kompas in de goede richting? Wat heb ik daarbij nodig?
  • Hoe beoordeel ik deze dag? Welk cijfer geef ik mijn energie, gedrag en productiviteit? 
  • Wat is mijn doel voor deze dag, deze maand of dit kwartaal?

Schrijf, maak plezier, denk, lach, praat. Het gaat je helpen!

Positief ingestelde opdrachten
Ondersteuning met online video
Vol met inspiratie
Duidelijke uitvoering van de opdrachten

Bestel nu voor maar €29,95!

Bestel het boek ‘Coach jezelf vooruit’ via onderstaand formulier. Zodra ik jouw bestelling heb ontvangen, ontvang je een automatische reactie met instructies over het verdere verloop. Je kunt ook meerdere boeken bestellen, selecteer het aantal in het formulier. Bedankt alvast! En zet ‘m op!