Skip to main content

E-book & Downloads

Vind de inspiratie die jij zoekt!

Kennis delen is vermenigvuldigen. Op deze pagina kun je onder meer mijn e-book ‘Doelen stellen’ downloaden. Gratis en voor niets! Het boek betreft een samenvatting van een training die ik heb gegeven waarin doelen stellen centraal stond.

Ik deel mijn kennis graag. Door de jaren heen heb ik mij vaak verdiept in onderwerpen die te maken hebben met coachen, zoals de pedagogische gedachten van Langeveld waarin het kind begrijpen centraal staat. Tijdens mijn coachsessies en workshops maak ik met regelmaat gebruik van opdrachten en presentaties. Verschillende onderwerpen kunnen hierin centraal staan, zoals pedagogiek, teamwork, spelersprofielen en/of leerdoelen.

Download gratis mijn e-book!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book 'Doelen stellen'. Is dat niet tof?!

Gratis downloads

 

Hieronder een greep uit het materiaal waar ik door de jaren heen mee heb gewerkt. Alles is gratis te bekijken en downloaden. Het kan helpen om jezelf en jouw trainingen naar een hoger niveau te brengen.

WhatsApp mij
Hoi! Kan ik je verder helpen?