Skip to main content
Inspiratie

Het nieuwe jaar goed beginnen

By februari 2, 2023No Comments

en het mooie daaraan is dat het uitdaagt om mijn dromen na te leven. Ik ben van mening dat als jij een droom hebt, iets waar je vaak over nadenkt en graag naar toe wilt, je stappen kunt maken om dichtbij die droom te komen. Er zijn zoveel mensen die ik spreek en die dan zeggen; “oh ik zou zo graag een keer van baan willen ruilen”, “of ik zou zo graag een keer een dag minder willen werken”. Welke stappen kun je zetten om een eerste aanzet te maken om bij dit doel te komen?

Afgelopen jaar had ik in november & december als doel om nieuwe opdrachten binnen te halen voor Januari & Februari. Daarvoor ben ik actief op zoek gegaan, bellen / mailen / Linkedin. En het toffe daaraan is als het ook daadwerkelijk lukt, zo mocht ik;
– in Januari een training verzorgen aan USG Restart
– in Januari wederom een teamdag organiseren voor Uneek Clothing, dit keer gekoppeld aan een actief outdoorgedeelte

En mag ik aankomend weekend een workshop geven aan de trainers van de KNLTB, voorafgaand aan de Davis Cup.

Ontzettend blij met deze mooie opdrachten, maar uiteraard zijn er ook dingen waar ik mee worstel. Een aantal opdrachten waar je al lang aan werkt, een opdrachtgever die niet meer zoveel trajecten heeft. Maar dat maakt je ook scherp, om niet stil te blijven staan. Mede daarom organiseer ik eind Maart mijn eerste Leiderschap in 1 dag. Een trainingsdag waar jij je individueel voor in kunt schrijven. Binnenkort volgt de poster en de inhoud. En als klap op de vuurpijl ga ik in de herfstvakantie van 2023 naar Zweden, organiseer ik samen met oud student Stijn Brasse een coachreis. Met als thema; Persoonlijk Leiderschap.

Zin om in 2023 verder te vlammen. Jij ook? Mocht je een keer zin in een bak koffie hebben, laat het mij weten.

Geniet van je werkdagen, geniet van de mensen om je heen, geniet van het leven.

Groeten Laurens

WhatsApp mij
Hoi! Kan ik je verder helpen?